12è Sopar Solidari amb Cuba

Quan arribar la tardor sembla que torna a posar-se la maquinaria a posar-se en marxa en tots els àmbits i, com no, Mollet amb Cuba iniciem també curs amb el nostre acte més emblemàtic, el 12è Sopar Solidari amb Cuba. Enguany el celebrarem el proper dissabte 12 d’octubre a les 21h. en el Mercat Vell per viure una vetllada que esperem, una vegada més, una nit plena de cubanía, solidaritat i alegria de la que puguin gaudir tots els amics i amigues que ens acompanyin.

Com indica el propi nom d’aquesta festa el sopar té una finalitat solidària. En aquesta ocasió no estarà destinada a Cuba sinó que ens aliem amb Cuba per ajudar a un altre poble germà com és l’argentí.

Des de fa 10 anys Cuba i la República Bolivariana de Venezuela van engegar un programa de salut visual anomenat Operación Milagro. A l’Argentina aquest projecte ha estat implementat per la Fundació “Un Mundo Mejor es Posible” que ha estat la responsable de la creació a Córdoba (Argentina) del Centro Oftalmológico Dr. Ernesto Che Guevara. Des d’aquest centre s’han dut a terme des de 2009 milers d’intervencions quirúrgiques de la vista totalment gratuïtes a persones amb pocs recursos, tornant-los la bona visió i una bona qualitat de vida. Amb la recaptació del sopar volem col·laborar amb la campanya que duu a terme la Fundació “Un Mundo Mejor es Posible” per millorar en l’equipament, la compra de medicaments i el sosteniment del centre.

De nou en aquesta edició comptem amb la col·laboració del dissenyador gràfic molletà Xavi Clavijo que ens torna a sorprendre amb un cartell ben original on s’hi reflexa a quin tipus de servei mèdic va dirigit el nostre projecte aquest any i on inclou una cita del Comandante Ernesto Che Guevara amb la que tots els amics i amigues de Mollet amb Cuba ens hi sentim ben identificats.

Comptarem amb la presencia de representants del Consolat General de la República de Cuba i del Consolat General de la República Bolivariana de Venezuela, que una vegada més ens faran costat en el nostre Sopar.

Com no podia ser d’altra manera, en el Sopar podrem degustar la millor gastronomia cubana i finalitzarem la nit prenent els nostres ja celebres mojitos, imprescindibles en qualsevol festa cubana.

Els tiquets tenen un cost de 15 d’euros que es poden adquirir al CC La República (C/Pineda Fosca 4) els dijous de 18h a 20h, en taquilla el dia del sopar o fent una reserva a través del correu molletambcuba@gmail.com o al telf. 687249699 (l’últim dia per reservar tiquets dimarts 8 d’octubre). No us ho perdeu, us hi esperem!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *