Comunicat de premsa: Neix MOLLET AMB CUBA, un grup molletà de solidaritat i amistat amb el poble cubà.

L’Entitat sortirà al carrer el proper diumenge per commemorar el 40 aniversari de l’assasinat del Che

Aquest setembre un seguit de molletans vinculats a entitats, moviments socials de la ciutat i a títol individual  han fet diverses reunions per tal de valorar la possibilitat d’engegar un nou grup que treballi de forma estable temes de solidaritat i amistat amb el poble cubà.[@more@]

 

La trentena de persones que van participar en aquest procès inicial van considerar que seria molt interesant tirar endavant aquesta tasca i que hi havia posibilitats i interès perquè a Mollet arrelés la solidaritat amb Cuba. D’aquestes primeres reunions va sorgir una comissió organitzadora i un nom: MOLLET AMB CUBA, amb el que es presenta la nova entitat.

Com a primeres activitats MOLLET AMB CUBA  no vol deixar passar desapercebuda la commemoració del 40è aniversari de la mort d’Ernesto Che Guevara, assasinat el 9 d’octubre de 1967 a Bolívia per forces de l’exèrcit bolivià ensinistrades per la CIA. Amb aquest motiu MOLLET AMB CUBA instalarà una taula informativa a la Rambla el proper diumenge 7 on recordarà aquest esdeveniment, difondrà la figura del Che i també distribuirà una fulla de presentació amb informacions sobre Cuba.

D’altra banda MOLLET AMB CUBA es planteja portar a terme un projecte (encara per determinar) solidari i concret d’ajuda i millora de les condicions de vida a l’illa. En aquest aspecte es compta amb la llarga experiència del grup solidari que a Nou Barris recolza l’Agermanament NOU BARRIS – EL CERRO, que servirà de suport inicial a la tasca que es vol desenvolupar des de Mollet i que ajudarà a concretar quin serà el projecte solidari que assumirà MOLLET AMB CUBA.

Per ultim, MOLLET AMB CUBA està portant a terme tasques de difusió i de contacte amb diverses entitats i persones molletanes per tal d’enfortir la seva base i donar-se a conèixer. En aquest sentit el grup està preparant un gran sopar solidari amb Cuba que serviria per presentar oficialment la nova entitat i el seu projecte solidari. S’està treballant perquè aquest sopar es celebri al Mercat Vell a mitjans de novembre.

Aquesta entrada ha esta publicada en Comunicat de premsa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *