Mollet amb Cuba presentarà al carrer el seu cicle d’activitats de Abril, Maig i Juny

L’Entitat plantarà una taula informativa a la Rambla de Mollet i distribuirà un tríptic amb les seves properes activitats

Pel segon trimestre de l’any Mollet amb Cuba te previst un bon ventall d’activitats, per tal de donar-les a conèixer l’associació sortirà com en altres ocasions al carrer muntant la seva taula informativa a les Rambles de Mollet aquest proper Diumenge 30 de Març a partir de les 12 hores del migdia.

A part dels habitual materials sobre Cuba (Premsa cubana, productes de comerç just i solidaritat, samarretes, etc) distribuiran especialment un tríptic on es mostra el calendari d’activitats per aquest trimestre.

Destaca la celebració del I Cicle de Cinema Cubà de Mollet que projectarà a la Marineta de Mollet  3 films cubans als propers 3 mesos, el calendari de les projeccions serà sempre en dissabte i a les 18’30 de la Tarda:

5 d’Abril – El Juego de Cuba
10 de Maig – Lista de Espera
7 de Juny – Viva Cuba

Mollet amb Cuba també celebrarà la Diada de Sant Jordi muntant una tradicional paradeta de venda de llibres i roses a les rambles i, especialment, el dia d’abans, 22 d’abril, presentarà a la Biblioteca de Can Mulà de Mollet el llibre "Cuba, ¿hacía donde?" de la catedràtica d’economia Cristina Xalma. Un llibre de la màxima actualitat sobre Cuba, amb un gran rigor acadèmic i que Mollet amb Cuba recomana com unes de les millors lectures per tal d’aproximar-se a la realitat social, política i econòmica de la illa en l’actualitat.

De totes aquestes noticies anirem informant acuradament a la que siguin ben a prop. Fins llavors ens veiem aquest diumenge a les Rambles.

Ah!, com ja estem de canvi d’hores i per tant primaveres i per tan mànigues curtes us adjuntem una foto de les noves samarretes de Mollet amb Cuba que ens fan molta il·lusió.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *