Mollet amb Cuba finalitza el seu primer cicle de cine cubà amb la pel·lícula “VIVA CUBA” aquest dissabte a La Marineta


Aquest dissabte 7 de Juny a les 18’30 hores tindrà lloc la projecció de la pel·lícula Viva Cuba. Amb aquest passi Mollet amb Cuba finalitza el seu primer cicle de cinema cubà de Mollet que ha anat desenvolupant-se el primer diisabte de cada mes durant els ultims 3 mesos amb un notable èxit de participació d’amics de la entitat i de públic en general.

Viva Cuba és una pel·lícula per a tots els públics dirigida per Juan Carlos Cremata que narra la història de dos nens que quan les seves families es volen allunyar emprenen una fugida per tal fer possible la seva promesa d’amistat eterna. El film ha rebut una gran quantitat de premis a festivals internacionals especialment de cinema infantil i juvenil. També va ser la candidata cubana als Oscars de 2005 i als Goya de 2006.

Us convidem a gaudir-ne

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *