Mollet amb Cuba commemora el 50 aniversari de la Revolució Cubana amb una xerrada-debat el proper dimecres 4 de Març a La Marineta

 

“Cuba, 50 anys de la revolució cubana. Conquestes i Reptes”

Aquest 2009 es compleixen 50 anys del triomf de la Revolució Cubana, aprofitant aquesta data a l’illa i a tot el món s’estan desenvolupant un seguit de actes per tal de commemorar i/o analitzar aquest interesantíssim procés històric. En un moment, a més, en el que Cuba està de actualitat afrontant canvis i reptes en tots els àmbits.

Mollet amb Cuba vol sumar-se a aquests actes de commemoració organitzant una xerrada-debat sota el títol: “Cuba, 50 anys de la revolució cubana. Conquestes i Reptes” pel proper dimecres, 4 de Març a les 19’30 hores al Centre Cultural La Marineta de Mollet.

 

L’acte vol donar un repàs a aquests últims 50 anys i analitzar la evolució de Cuba en aquest període. Donant relleu a les conquestes que ha assolit la Revolució en la qualitat de vida dels cubans en aspectes com la sanitat, l’ensenyament i d’altres i també les dificultats que ha tingut que superar en tot aquest temps. Per oferir aquesta perspectiva, l’acte comptarà amb la presencia d’Antoni Barbarà, metge, persona compromesa amb la solidaritat amb Cuba i gran coneixedor de la illa.

Amb aquesta xerrada-debat, Mollet amb Cuba inicia les seves activitats aquest any després de l’èxit assolit l’any passat amb el sopar solidari del novembre i la campanya de recollida de materials per pal•liar els efectes dels huracans que va omplir i enviar un container de transport marítim cap a Cuba. Aquest diumenge 1 de Març l’entitat muntarà el seu estand solidari a les Rambles de Mollet per tal de donar-li difusió a la xerrada i a altres activitats que ja està preparant.

Us convidem a participar-hi.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Comunicat de premsa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *