Mollet amb Cuba participarà aquest dissabte a la Tarda Solidaria de la Quinzena de la Solidaritat que organitza l’Ajuntament de Mollet

L’entitat començarà la difusió del seu Sopar Solidari amb Cuba que aquest any serà el divendres 22 d’octubre al Mercat Vell

De Sopar Solidari 2010

Un any més, Mollet amb Cuba, participarà amb el seu estand solidari a la Tarda Solidaria  que organitza l’Ajuntament de Mollet  a la plaça Prat de la Riba dintre dels actes de la Quinzena de la Solidaritat.

L’estand oferirà llibres i materials de comerç just alhora que informació sobre la actualitat cubana. Per aquestes dates, Mollet amb Cuba, aprofita aquesta presència per començar a difondre el seu ja tradicional Sopar Solidari amb Cuba que aquest any cumplirà la seva 4a edició el proper 22 d’octubre al Mercat Vell de Mollet.

Aquest any el sopar comptarà amb algunes novetats d’interès que l’entitat està preparant. Pel moment, aquest dissabte es podrà veure a la plaça Prat de la Riba l’escultura que per segón any ha oferit per sortejar al sopar l’escultor de Martorelles, Ricard Mira. Després de la bona experiència de l’any passat, Mira ha donat aquest any una obra en titolada "Tors de Lucía". Els tiquets per optar a aquest valuós premi ja estaràn a la venda a partir de dissabte. I també serà el mateix Ricard Mirà qui dissabte presentarà la seva obra.

Mollet amb Cuba també vol adelantar que aquest proper any 2011 Mollet serà la seu de la Jornada de Solidaritat que cada any organitzen a una ciutat de Catalunya els diferents casals de solidaritat amb Cuba que composen la plataforma "DEFENSEM CUBA" en commemoració del 26 de Juliol, Festa Nacional de Cuba. L’organització d’aquesta Jornada central a tota Catalunya representa un repte per Mollet amb Cuba i , també, un reconeixement per part de la resta d’entitats solidàries amb Cuba de Catalunya.

Rebeu una fraternal abraçada.
Mollet amb Cuba

Podeu ampliar la informació amb:

Joaquim Fuertes (664 105 840)

O també podeu contactar per e-mail a l’adreça

molletambcuba@gmail.com

i tota la informació a la web:

http://molletambcuba.bloc.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *