Dissabte 21 de Maig, Mollet amb Cubaprojectarà la pel·licula “Suite Habana”

Dissabte 21 de Maig, Mollet amb Cubaprojectarà la pel·licula "Suite Habana"

 Aquesta película tanca el cicle de cinema cubà 2011

cartell cine

Amb la projecció de la tercera pel.licula d’enguany acava el cicle de cinema cubà 2011 que organitza Mollet amb Cuba. Serà aquest proper dissabte 21 de maig les 18’00 al Centre Cívic LA MARINETA on es projectarà de forma gratuïtala pel.licula "Suite Habana"

"Suite Habana" és una pel.licula molt díficil de definir, entre el documental i el video-clip, retrata la vida quotidiana a La Havana d’avui a través de les històries, contades gairebé sense paraules, de 1 día normal per a 10 habitants de la ciutat i la gent i somnis que els envolten. Sense actors profesionals aquest film ens ofereix una imatge de Cuba normalitzada allunyada dels típics tòpics de les habituals aproximacions a la realitat cubana.

Amb aquest cicle de cinema cubà  Mollet amb Cuba, amb el suport de l’Ajuntament de Mollet, vol continuar fent una tasca de informació i sensibilitzacio que apropi la realitat cubana, tantes vegades distorsionada pels grans mitjans de comunicació, al poble de Mollet.

Com sempre després de l’exhibició s’obrirà una xerrada-debat entre el públic que estigui interessat.

Us convidem a participar-hi.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *