Aquest any la Festa Anyal de Defensem Cuba a Catalunya tindrà lloc a Mollet

El dissabte 23 de juliol al Parc de Can Mula les entitats solidaries ambCuba de tota Catalunya celebraran la Festa Nacional de Cuba

Informar-vos que aquest any el casal d’Amistat amb Cuba de Mollet,Mollet amb Cuba,  hem estat convidats per la plataforma catalana desolidaritat amb Cuba “Defensem Cuba “, a realitzar la celebració del actes de la Festa del “26 de Julio” (Festa Nacional de Cuba), que hem pensat realitzar-la el dissabte 23 de juliol durant tot el dia al Parc de Can Mulà. Estem molt il•lusionats i decidits a que la celebració del que es podria considerar inici de la Revolució Cubana i el dia d’una festa tan important com aquesta per al poble cubà surti el millor possible i tingui incidència ciutadana.

En això estem i ja ens hem posat a treballar.

Estem confeccionant el programa que entre altres activitats constarà d’exposicions, mostra d’Entitats, activitats infantils, taula rodona, cantautors, sopar cubà, ball, etc …..

Us enviarem el programa tan aviat com el tinguem finalitzat, però aneu reservant l’agenda i aneu invitant a companys i amics.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *