Carta d’agraïment amb motiu de la Festa Nacional de Cuba 26 Juliol, celebrada al Parc de Can Mulà (Mollet) el 23/07/11

Des de Mollet amb Cuba volem expressar la nostra satisfacció i alegria per tal com va  transcórrer la Festa Nacional de Cuba 26-J que vam celebrar el passat dissabte al Parc de Can Mulà. A l’orgull d’haver estat l’entitat amfitriona de la celebració d’aquesta data tan assenyalada pel poble cubà i haver convertit a Mollet en punt neuràlgic de la solidaritat catalana vers Cuba, li sumem el goig de veure com centenars de persones tan de Mollet com d’altres localitats ens van acompanyar en aquesta jornada festiva i solidària i van gaudir tan els petits amb les  activitats infantils com els joves i grans amb la resta del programa, on per una banda vam donar a conèixer la realitat cubana i la seva cultura, i d’altra vam fer disfrutar als nostres visitants amb la gastronomia i música cubanes.

Volem donar les gràcies a tots els membres i amics de Mollet amb Cuba i els companys dels casals solidaris que formen part de la coordinadora Defensem Cuba que van treballar de valent perquè la festa fos un èxit, així com la presencia i suport de la Sra. Isabel T. Martín Turrent, vicecònsol de Cuba a Barcelona.

També donem les gràcies a les entitats que ens van acompanyar durant tot el dia amb les seves paradetes.

Gràcies a la nostra companya Tania, al Fórum Abelló i a l’Orquestra Sazonando per haver fet possible les diferents actuacions del nostre programa. Gràcies també a la Sonia Villegas per les seves fotografies.

Gràcies també als Srs. Ramon Franquesa i Felipe Lopez-Aranguren per   la interessant taula rodona que ens van oferir.

Agraïm la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet i la presencia del Sr. Antonio Felices en representació del consistori a la nostra festa.

Mollet amb Cuba seguirem amb la nostra tasca de defensa de la Revolució Cubana, la solidaritat amb el seu poble  i donant a conèixer la seva realitat.

Us convidem a visitar l’àlbum web de Mollet amb Cuba, i a que gaudiu de les fotografies d’aquesta jornada.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *