En Marxa el cicle de cinema cubà mollet 2012

El proper dissabte 4 de Febrer a les 18 hores al Centre Cultural La Marineta, Mollet amb Cuba projectarà el documental “El Mayor Amor”

Amb aquest film s’inicia el cicle de cinema cubà mollet 2012

cartell cineUn any més, ens disposem a realitzar el cicle de cinema cubà on a través de diversos generes del setè art volem donar a conèixer la realitat cubana tant des d’un punt de vista social, històric o cotidià.

Aquest any iniciem el nostre cicle amb el documental “El mayor amor” dedicat als Cinc herois cubans que malauradament romanen empresonats a Estats Units.

D’aquesta manera, volem donar a conèixer el seu cas i donar un impuls des de Mollet amb Cuba en la campanya d’abast mundial pel seu alliberament.

“El mayor amor”, un documental en suport de DVD del realitzador Leonardo Urrutia Segura y guió del seu fill Albert, autor també del libre “Crónica de un silencio”.
El documental pren com a base d’argumentació entrevistes amb les dones i familiars més propers de Gerardo Hernández, Ramón Labañino, Antonio Guerrero, René González y Fernando González.

No hi ha preguntes cap a elles, al menys en la forma clàsica sino lectures de poemes i cartes que ells fan arribar cap als seus familiars i gent estimada en diferents moments dels tretze anys que porten empresonats.

Mares i dones, contenint en alguns moments les llàgrimes per una emoció reprimida, expliquen els detalls i les excepcionals circumstancies en que ha estat escrita cada carta o cada vers.

Com sempre després de l’exhibició s’obrirà una xerrada-debat entre el públic que estigui interessat.

Us convidem a participar-hi.

Mollet amb Cuba

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *