Xè Cicle de Cinema Cuba: Che, el Argentino

Dissabte 18 de març, 18 h. Centre Cultural La Marineta Mollet.

Tercera i última pel·lícula del nostre cicle de cinema cubà dedicat a la figura del Che, en el 50 aniversari del seu assassinat i que coincideix amb el desè aniversari de Mollet amb Cuba.

Per finalitzar aquest desè cicle projectarem la pel·lícula del director Steven Soderbergh “Che l’argentí” ,(2008) . Basada en la vida d’Ernesto Che Guevara. El 26 de novembre de 1956, Fidel Castro es dirigeix amb vaixell a Cuba amb vuitanta rebels. Un d’ells és Ernestro “Che” Guevara , un doctor argentí que comparteix un objectiu comú amb Castro: enderrocar la dictadura corrupta de Fulgencio Batista. “Che” es converteix en indispensable com a lluitador, i, ràpidament comprèn l’art de la guerra guerrillera. Per la manera en la qual es bolca en la lluita, el “Che” és abraçat pels seus companys i pel poble cubà. Aquesta pel·lícula rastreja la pujada de “Che” en la revolució cubana, el seu pas de doctor a comandant i d’aquí a heroi revolucionari.

Com sempre al final de la projecció establirem un fòrum per poder parlar de la pel·lícula i sobretot de Cuba.

Entrada gratuita !!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *