Mollet amb Cuba recolza la Marcha de la Dignidad a Madrid

MolletambCuba-Madrid

Tot i que el passat dissabte 22 de març, la nostra entitat va tenir una jornada atapeïda d’actes a la nostra ciutat, alguns membres i amics de Mollet amb Cuba sí que van estar presents a la històrica Marcha de la Dignidad a Madrid. Van ser unes de les gairebé 2 milions de persones que des de tots els punts de l’Estat es van donar a cita a Madrid provinents de tot tipus de moviments i organitzacions polítiques, sindicals, solidàries, etc. amb una reivindicació molt concreta: Pan, trabajo y techo. Reivindicació tan elemental com necessària davant l’agressió que estàn patint les classes populars i pobles de l’Estat Espanyol i l’ofensiva neoliberal depredadora de drets socials.
Al igual que els companys desplaçats, donem total suport al moviment de la Marcha por la Dignidad i les reivinidcacions del seu manifest. Esperem que la mobilització a la capital del passat dissabte sigui només el tret de sortida i l’articulació d’un moviment unitari i sòlid que permeti un canvi social profund en el nostre país.

NO AL PAGAGAMENT DEL DEUTE
CAP RETALLADA MÉS
FORA ELS GOVERNS DE LA TROICA
PA, FEINA I SOSTRE PER A TOTS I TOTES

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *