LLIBERTAT PER LOS CINCO!! JA N’HI HA PROU!!

los cinco

Aquest divendres 12 de setembre es compleixen 16 anys de l’empresonament dels coneguts com a Los Cinco, herois i patriotes cubans.
Fernando, René, Gerardo, Antonio i Ramón van infiltrar-se a la dècada dels 90 en les organitzacions terroristes de l’extrema dreta cubana que tenen el seu centre d’operacions a Miami. El seu objectiu no era altre que protegir les vides dels cubans i cubanes (i al propi poble nordamericà) d’aquest terrorisme que ha causat més de 3000 morts pels atacs soferts des de que va triomfar la Revolució Cubana a l’any 1959.
Una vegada les autoritats cubanes van fer arribar al govern dels Estats Units els informes elaborats per Los Cinco sobre les activitats criminals de les bandes terroristes, lluny de prendre mesures contra aquestes van ser detinguts els cinc patriotes cubans acusats d’espionatge i infiltració en institucions militars nord-americanes, fets que mai han pogut demostrar, amb penes que fins i tot arriben a la cadena perpetua en alguns casos.
Recentment, Fernando i René han estat alliberats al haver complert les seves condemnes. Però el moviment internacional de solidaritat amb Cuba seguim en la lluita per l’alliberament dels presos que queden a Estats Units, i sobretot, per reconèixer la dignitat d’aquests patriotes en el seu combat contra el terrorisme i en defensa del seu poble.
És per això que Mollet amb Cuba ens adherim els actes que ha convocat la coordinadora a la que pertanyem, Defensem Cuba, aquest divendres 12 de setembre a Barcelona.

19h. Concentració front el Consulat d’Estats Units a Barcelona (Passeig de la Reina Elisenda de Montcada, 23) per exigir la llibertat immediata dels tres membres de Los Cinco que queden presos, Gerardo Hernández, Ramón Labañino y Antonio Guerrero.

21h. Vigilia davant la Generalitat (Pça Sant Jaume) per reclamar la fi de la injusticia vers Los Cinco.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *