Donem inici al 9è Cicle de Cinema Cubà a Mollet amb “7 días en La Habana”

10320579_1014480121952225_8455937818963704585_n

A Mollet amb Cuba ens complau anunciar que de nou renovem la nostra cita anual amb el millor cinema cubà perquè els nostres veïns i veïnes puguin gaudir de films que, des de diferents gèneres del setè art, poden donar a conèixer diferents aspectes de la realitat política, cultural, social, etc de Cuba, el seu poble i la seva idiosincràsia. En aquesta ocasió, arribem a la 9èna edició del Cicle de Cinema Cubà a Mollet.

Per a la primera projecció del Cicle de Cinema Cubà de 2016 durem a terme la projecció de la coneguda pel·lícula 7 días en La Habana.

Premiada al Festival de Cannes de 2012, aquesta és una pel·lícula dividida en 7 curts. L’objectiu és captar l’energia i vitalitat que fa de La Habana una ciutat única. Cada capítol, mostra la vida quotidiana de diferents personatges durant un dia a la setmana.

Allunyada de tòpics turístics, pretén reflectir l’ànima d’aquesta ciutat a través dels diferents barris, ambients, generacions i cultures. Llocs representatius de La Habana com l’Hotel Nacional, el Malecón, etc són l’escenari comú d’alguns d’aquests episodis dirigits per prestigioses personalitats del cinema actual com Emir Kusturica, Daniel Brühl o Jorge Perugorría

Posteriorment a la projecció de la pel·lícula s’obrirà un torn de paraules perquè els assistents puguin participar i debatre del fòrum posterior.

Serà el proper dissabte 9 de gener 2015 a les 18h. al CC La Marineta (Pça. Esglèsia 7, Mollet del Vallès).

Entrada gratuïta

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *