9è Sopar Solidari amb Cuba

Un any més, Mollet amb Cuba ens disposem a celebrar la nostra festa gran i és per això que ens plau convidar a tota la ciutadania de Mollet i als amics i amigues de la solidaritat amb Cuba al nostre 9è Sopar Solidari amb Cuba el proper dissabte 15 d’octubre a les 21h al Mercat Vell.
Com sempre, a part de gaudir d’una nit cubana amb la seva millor gastronomia, mojitos, bona música i companyonia, la finalitat del sopar és la recaptació econòmica destinada a un projecte solidari que duem a terme amb els companys i companyes del municipi d’El Cerro a l’Habana.
L’ambiciós projecte que volem recolzar és l’anomenat “Proyecto de Animación en los Círculos de Adultos Mayores Alegría de Vivir, Ernesto Che Guevara y Castillo 113”.
El projecte que es desenvoluparà en aquests centres d’atenció a la gent gran, pertanyents al Consejo Popular Pilar Atares, té per objectiu promoure una vida saludable pels avis i avies a través d’oferir espais de reflexió i creixement col·lectiu, contribuir a l’educació de la família per una convivència amb la gent gran i desenvolupar tallers de formació per cuidadors de gent gran amb discapacitat.
És un projecte que té un pressupost de 8.000 € en 2 anys i que, amb la col·laboració de tots i totes, estem segurs que podrem aconseguir.
Amb el sopar donem inici a la nostra activitat aquest curs seguint, com sempre, amb el nostre compromís amb la Revolució Cubana, donant suport al poble cubà en els principals desafiaments que afronta a dia d’avui com són la lluita per posar fi al Bloqueig que pateix Cuba des de fa dècades i la també reclamació històrica per la devolució del territori de la Base Naval de Guantánamo usurpat pels Estats Units.
En aquesta edició del Sopar tornem a comptar amb la col·laboració del dissenyador gràfic molletà Xavier Clavijo realitzant el cartell, el qual fa referencia a l’exigència per part de Cuba de la devolució de Guantánamo.
El sopar, com no pot ser d’una altra manera, constarà de plats típics de la gastronomia cubana. Dirigits per la coneguda cuinera molletana Marina Duñach, els membres de Mollet amb Cuba serviran als assistents al sopar amb Arroz con frijoles, pollastre i costella congris, per postre gelat de vainilla i caramel i cafè.
Acabarem de gaudir la nit podent prendre mojitos.
En el Sopar comptarem amb una representació del Consolat General de Cuba a Barcelona, la qual estarà acompanyada també per membres dels Consolats dels països de l’ALBA Venezuela, Equador i Bolivia.
Gaudirem de la presencia durant la vetllada de la cantautora Lidia Uve.
El preu del ticket pel sopar es de 15 € i es poden adquirir els dimecres de 18 a 20 h. al Centre Cívic “La República”(C/Pineda fosca, 6), a la Festa de la Solidaritat al Parc de les Pruneres el proper diumenge 9 d’octubre de 11 a 14h.
També els podeu adquirir contactant al correu molletambcuba@gmail.com, al telf. 687249699 o fent un ingrès al num. de compte ES60 0182 4126 14 0200005646 BBVA abans del día 13 d’octubre.
FILA 0: si no pots venir al sopar, però vols col·laborar-hi, pots fer una compra simbòlica fent un ingrés en el mateix núm. de compte ES60 0182 4126 14 0200005646 BBVA amb el teu nom indicant “Sopar 2016 Fila 0”
Us esperem per omplir el Mercat Vell de solidaritat amb Cuba!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *