Fi de la campanya solidària amb els damnificats per l’Huracà Matthew a Cuba

Des de Mollet amb Cuba volem agrair a tots els molletans i amics de l’entitat que han col·laborat en la campanya solidària amb els damnificats per l’Huracà Matthew a Cuba.
Mollet amb Cuba hem donat suport a aquesta campanya organitzada per la coordinadora Defensem Cuba de la que formem part, destinada a ajudar als damnificats d’aquest huracà que ha afectat les províncies orientals de Cuba, afectant al seu pas habitatges i diverses infraestructures.
Des de Mollet hem aportat 1.000 euros en una campanya que en el seu global ha ascendit a un recapte de 12.000 euros que han estat ingressats al compte del Banco Financiero Internacional de La Habana que el govern cubà va obrir per rebre aportacions solidaris per reparar els danys de l’Huracà Matthew.
Mollet amb Cuba, Defensem Cuba i tot el moviment de solidaritat amb el poble cubà de Catalunya seguirem estant al servei de Cuba i la seva Revolució fent arribar la nostra solidaritat internacionalista sempre que calgui.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *