10è Cicle de Cinemà Cubà. “Che Guevara, donde nunca jamás se lo imaginan”

Mollet amb Cuba comencem amb força el nou any que estrenem i reprenem la nostra activitat. Un any 2017 que serà molt especial per la nostra entitat ja que celebrarà el 10è aniversari de la seva fundació, 10 anys treballant ininterrompudament en la solidaritat amb Cuba.

Donarem el tret de sortida amb la 10a edició del Cicle de Cinema Cubà, una activitat que hem dut a terme des de que Mollet amb Cuba va començar a rodar i que ha estat una excel·lent via per donar a conèixer als molletans i molletanes diferents donar a conèixer diferents aspectes de la realitat política, cultural, social, etc de Cuba, el seu poble i la seva idiosincràsia.

Per l’estrena del Cicle de Cinema Cubà d’enguany realitzarem la projecció del documental “Che Guevara donde nunca jamás se lo imaginan”. Dirigit per Manuel Pérez, narra la intensa i apassionant vida del revolucionari argentí-cubà Ernesto “Che” Guevara, qui amb 39 anys va ser assassinat a Bolivia l’any 1967 en el seu últim intent per dur a terme la lluita per un món més just. Una síntesi amb imatges inèdites que ens acosta a aquest home excepcional que va transcendir la seva generació i que ens arriba a dia d’avui com un referent de capacitat de sacrifici, coratge, severitat i tendresa.

Una altra efemèride important d’aquest 2017 és el 50è aniversari de la desaparició del Che, símbol de la Revolució Cubana i icona revolucionaria de dimensió mundial. Per això volem retre-li homenatge dedicant aquesta primera sessió del Cicle.

Com a ponent de l’acte, tenim el luxe de comptar amb Victor Ríos, historiador, investigador del Centre d’Estudios sobre Moviments Socials de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i redactor de la revista El viejo Topo.
Posteriorment a la projecció del documental s’obrirà un torn de paraules perquè els assistents puguin participar i debatre del fòrum.

Serà el proper dissabte 21 de gener 2017 a les 18h. al CC La Marineta (Pça. Esglèsia 7, Mollet del Vallès).

Entrada gratuïta

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *