10è Aniversari. Sopar Solidari amb Cuba

Mollet amb Cuba arribem aquest any a la fita del 10è aniversari de la nostra fundació, una dècada de solidaritat amb Cuba on hem dut a terme tota mena d’activitats sempre amb el compromís de recolzar a Cuba i la seva Revolució, difonent els seus grans avenços socials en l’àmbit de l’educació, la cultura, la medicina, etc a la vegada que donem suport al poble cubà davant les agressions que rep per part de l’imperialisme nord-americà des de fa gairebé 60 anys en forma de bloqueig o la usurpació de part del seu territori com és la tristament coneguda base naval de Guantánamo.

A més, aquest 10è aniversari de la nostra entitat coincideix amb una efemèride molt important tan per Cuba com per tot el moviment solidari arreu del món com és el 50è aniversari de l’assassinat de Ernesto “Che”Guevara, heroi patriòtic cubà i referent revolucionari mundial.

És per això que ens complau convidar als amics de Mollet amb Cuba, al moviment de solidaritat amb Cuba a Catalunya i a tota la ciutadania de Mollet a celebrar el nostre 10è Sopar solidari amb Cuba el proper dissabte 30 de setembre a les 21h en el Mercat Vell.

La recaptació del Sopar serà, com sempre, destinada per un projecte solidari que estem desenvolupant en el municipi de El Cerro (La Habana). El projecte amb el que colaborem des de l’any passat és l’anomenat “Proyecto de Animación en los Círculos de Adultos Mayores Alegría de Vivir, Ernesto Che Guevara y Castillo 113”.

En aquests centres d’atenció a la gent gran, pertanyents al Consejo Popular Pilar Atares, es promou una vida saludable pels avis i avies a través d’oferir espais de reflexió i creixement col·lectiu, contribuir a l’educació de la família per una convivència amb la gent gran i desenvolupar tallers de formació per cuidadors de gent gran amb discapacitat.

En aquesta ocasió, degut al tràgic pas que ha tingut l’huracà Irma que ha suposat un dur trasbals per gran part del territori cubà, part de la recaptació del sopar també anirà destinada a sufragar les tasques de reconstrucció i ajuda als damnificats per l’huracà, a més de fer arribar tot el nostre suport al poble cubà, les seves institucions i la Defensa Civil de Cuba.

Un any més hem comptat amb el dissenyador gràfic molletà Xavier Clavijo per realitzar el cartell commemoratiu del Sopar. En el cartell d’aquest any, un número 10 format per granets de sorra vinguda de les platges de Cuba, fa referència a allò que han anat aportant tots els membres i amics de Mollet amb Cuba durant aquesta dècada de solidaritat l‘illa.

També comptem de nou amb la col·laboració de l’escultor Ricard Mira, veí de Martorelles i amic de la nostra entitat, que ens ha fet donació de la seva obra “Aida retallada” (foto inferior), la qual serà sortejada durant el Sopar i la recaptació dels tickets venuts serà destinada al projecte solidari de El Cerro i la solidaritat amb els damnificats dels huracans.

El sopar, com no pot ser d’una altra manera, constarà de plats típics de la gastronomia cubana. Dirigits per la coneguda cuinera molletana Marina Duñach, els membres de Mollet amb Cuba serviran als assistents al sopar amb Arroz con frijoles, ropa vieja, postre i cafè.

Acabarem de gaudir la nit podent prendre mojitos.

En el Sopar comptarem amb una representació del Consolat General de Cuba a Barcelona.

El preu del ticket pel sopar es de 15 € i es poden adquirir els dimecres de 18 a 20 h. al Centre Cívic “La República”(C/Pineda fosca, 6). També es poden fer reserves trucant al telèfon 687.249.699 o enviant un mail al correu molletambcuba@gmail.com.

FILA 0: si no pots venir al sopar, però vols col·laborar-hi, pots fer una compra simbòlica fent un ingrés en el núm. de compte IBAN ES 3901824291310208005649 BBVA amb el teu nom indicant “Sopar 2017 Fila 0”

Us esperem per omplir el Mercat Vell de solidaritat amb Cuba!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *