Crònica del 10è Sopar Solidari amb Cuba

El passat dissabte 30 de setembre es van trobar unes 180 persones en el Mercat Vell per celebrar el Sopar Solidari amb Cuba que aquest any coincidia amb el 10è aniversari de l’entitat Mollet amb Cuba.

En un molt bon ambient festiu i de companyonia, van gaudir d’un extraordinari sopar a càrrec de la cuinera Marina Duñac on l’arròs amb frijoles i la ropa vieja van fer les delícies de tots els assistents al Sopar.

Amb Ferran Jiménez com a conductor de l’acte, la nit va començar amb la lectura del Manifest del Sopar on Mollet amb Cuba feia un repàs a la seva activitat i mostrava el seu posicionament polític davant l’actualitat a Cuba i al nostre país.

Durant la nit va haver diferents parlaments de convidats a l’esdeveniment com el de Victor Rios, representant Red de Intelectuales en Defensa de la Humanidad y de la Paz, Fabio Álvarez,
Cònsol de primera de Cuba a Barcelona i Ricardo Capella, Cònsol General de Venezuela a Barcelona.

En tots els parlaments durant la nit van estar molt presents la solidaritat amb Cuba, amb Venezuela i tots els pobles d’Amèrica Llatina que lluiten per la seva emancipació davant les agressions imperialistes.

Es va realitzar el sorteig de l’escultura “Aida retallada” donada per l’escultor Ricard Mira, amic de l’entitat.
La nit va finalitzar amb la millor música cubana i mojitos que van estar a disposició de tots els assistents per finalitzar una molt bona vetllada.

Amb el Sopar solidari, Mollet amb Cuba va aconseguir recaptar al voltant de 3000 Euros, una molt bona xifra per fer front al projecte en els Centros de Adultos Mayores de El Cerro (La Habana) i col·laborar en la solidaritat amb els damnificats de l’Huracà Irma a Cuba.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *