11è Cicle de Cinema Cubà: COMANDANTE

Com ja es tradició quan arriba un nou any, estrenem un nou Cicle de Cinema Cubà! Arribem ja a la nostra 11ena edició d’aquest cicle cinèfil on, a traves ja de unes quantes pel·lícules i documentals, hem pogut durant tots aquests anys gaudir i aprendre sobre diferents àmbits de la realitat cubana.

Recentment, ha fet un any que ens vam acomiadar de l’enyorat Comandante Fidel Castro. És per aquesta raó que el cicle de cinema d’enguany estarà dedicat íntegrament a recordar la seva figura a través de diferents pel·lícules i documentals. És la nostra manera de fer-li el nostre modest però a la vegada molt sentit homenatge a Fidel.

Donarem inici al Cicle amb la projecció del documental Comandante, dirigit per l’afamat director i guionista nord-americà Oliver Stone. Al llarg de més de 30 hores de converses d’Oliver Stone amb Fidel, extreu un retrat intimista del líder cubà en un clima proper que afavoreix respostes i reflexions sobre la situació d’aquell moment del govern cubà, la política internacional i diversos detalls de la Historia del segle XX de la que Castro en va ser protagonista directe.

Oliver Stone no va estar exempt de rebre dures crítiques i boicots per part de la extrema dreta cubana radicada a Miami.

Posteriorment a la projecció del documental s’obrirà un torn de paraules perquè els assistents puguin participar i debatre del fòrum.

Serà el proper dissabte 13 de gener 2018 a les 18h. al CC La Marineta (Pça. Esglèsia 7, Mollet del Vallès).

Entrada gratuïta

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *