11è Cicle de Cinema Cubà: Looking for Fidel

Continuem amb el nostre 11è Cicle de Cinema Cubà a Mollet en Homenatge a Fidel Castro amb una nova projecció en la que també tindrà com a figura central al Comandante.

En aquesta ocasió podrem gaudir del documental Looking for Fidel, dirigida també pel director nord-americà Oliver Stone i al que podem considerar segona part o complementari al film Comandante que vam veure el mes passat.

De nou, Oliver Stone realitza un documental a partir de moltes hores de conversa amb Fidel Castro per conèixer la seva visió sobre els fets ocorreguts tan a la illa com a l’àmbit internacional. El documental es realitza en un moment en que Estats Units es troba en plena bogeria bel·licista, amb el president Bush al capdavant, atacant Irak i confeccionant la llista de països dissidents coneguda com l’Eix del mal. En aquell context, a Cuba es produeix la detenció de 75 agents contrarevolucionaris finançats per la CIA en un moment en que Cuba es veia assetjada per una onada de segrestos de vaixells i avions atiada des dels Estats Units. A través d’aquest film podem conèixer les reflexions de Fidel sobre aquells durs esdeveniments.

Després de la projecció del documental comptarem amb els companys Ana Posada i Gustavo De la Torre, membres de l’Associación de Cubanos en Catalunya José Martí, els quals ens parlaran com a cubans sobre la seva relació amb Fidel Castro i el que ha significat la seva figura pel poble cubà.

Un cop finalitzi la xerrada s’obrirà un torn de paraula perquè tots els assistents que ho desitgin puguin opinar sobre el documental o fer preguntes als ponents.

Serà el proper dissabte 10 de febrer 2018 a les 18h. al CC La Marineta (Pça. Esglèsia 7, Mollet del Vallès).

Entrada gratuïta

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *