11è Cicle de Cinema Cubà: Vacaciones con Fidel

Arribem al final de l’11è Cicle de Cinema Cuba a Mollet en Homenatge a Fidel Castro. Per tancar aquest esdeveniment, volem convidar-vos a la projecció de la pel·licula-documental Vacaciones con Fidel, dirigida per Tristán Nobila.

Tristán és un periodista amb unes profundes conviccions polítiques que va treballar durant molts anys en investigació. Un cop casat i amb tres fills, accepta una feina més ben pagada a la televisió i, poc a poc, es veu amb un estil de vida amb el que no comptava. Ara compta amb una casa pròpia i els seus fills van a una escola privada. Però un dia, davant la possibilitat de pasar unes vacances familiars al parc temàtic de Disney World a Orlando (Estats Units), decideix viatjar a Cuba perquè els seus fills coneguin i explorin un món molt diferent al que coneixen.

Després de veure el film, tindrem el privilegi de gaudir d’una xerrada amb Victor Ríos com a ponent, el qual és investigador del Centro de Estudios sobre Movimientos Sociales de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i redactor de la revista El Viejo Topo.

Com és habitual en el nostre cicle de cine, després s’obrirà un fòrum de debat on els assistents podran intervenir per debatre sobre aspectes de la pel·lícula o sobre allò que ens exposi el nostre convidat.

L’acte serà el proper dissabte 10 de març a les 18 h. en el CC La Marineta (Pl. Església 7, Mollet del Vallès).

Comptarem amb la presencia de la Cònsol General de Cuba a Barcelona, la Sra. Mabel Arteaga, qui serà l’encarregada de clausurar l’11è Cicle de Cinema Cubà a Mollet-Homenatge a Fidel Castro.

Us esperem!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *