Davant el tràgic accident aeri ocurregut a L’Havana

Des de Mollet amb Cuba volem expressar la nostra tristesa i consternació davant el tràgic accident aeri que ha tingut lloc a l’Havana i en el qual lamentablement han mort més d’un centenar de persones.

Ens unim al dolor dels familiars de les víctimes i al de tot el poble cubà i els fem arribar tot el nostre afecte, amor i solidaritat així com transmetre tota la nostra força per afrontar aquests durs moments.

També volem fer arribar tot el nostre ànim i gratitud al cos de bombers, agents de policia, serveis mèdics, Defensa Civil Cubana i institucions que estan duent a terme una àrdua tasca d’atenció a les víctimes de l’accident i la investigació de les causes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *