11è Sopar Solidari amb Cuba

Com a cada inici de tardor arriba de nou la nostra festa gran on vivim una jornada plena de cubanía i solidaritat. En aquesta ocasió celebrem el proper dissabte 29 de setembre a les 21h en el Mercat Vell l’11è Sopar Solidari amb Cuba amb el que pretenem que sigui de nou un lloc de trobada amb el moviment de solidaritat amb Cuba de Catalunya i els veïns i veïnes de Mollet que ens acompanyin en aquest esdeveniment on s’uneixen la solidaritat i reivindicació pel respecte a la sobirania cubana, essència de la nostra entitat, amb elements més lúdics com la gastronomia i la bona música cubanes.

Comptem una vegada més amb la bona feina del dissenyador gràfic molletà Xavi Clavijo que ha realitzat de nou un magnífic cartell pel Sopar Solidari amb Cuba. En Xavi reflexa en aquest cartell la ja vella reivindicació convertida en un clamor a nivell mundial (com ho evidencia la votació anual sobre aquesta qüestió a l’Assemblea de l’ONU) per posar fi al Bloqueig al que condemna Estats Units sobre Cuba des de fa dècades i que malauradament el president Trump ha renovat, suposant una condemna sobre el poble cubà i una ingerència intolerable contra la sobirania cubana.

Com sempre, aquest Sopar té una finalitat solidària i en aquesta ocasió la recaptació anirà integrament destinada a la Brigada Mèdica Cubana Henry Reeve, contingent de personal sanitari especialitzat en desastres i greus epidèmies. Aquest gest no vol ser tan sols una ajuda econòmica per a aquesta tan noble tasca sinó també un reconeixement per al personal sanitari cubà que va destinat a les més remotes contrades del món on colpegen amb més força desastres naturals com huracans, terratrèmols, etc o epidèmies com l’ebola que va originar una greu crisi humanitària a diversos països de l’Àfrica com Sierra Leona, Liberia o Guinea i on el personal sanitari cubà va tenir un paper molt destacat, reconegut per organismes com l’ONU i l’OMS.

Comptarem amb la presencia de representants del Consolat General de la República de Cuba i del Consolat General de la República Bolivariana de Venezuela, que una vegada més ens faran costat en el nostre Sopar.

Com no podia ser d’altra manera, en el Sopar podrem degustar la millor gastronomia cubana amb un menú composat de arròs amb frijoles, pollastre amb salsa, postres, aigua i vi.
Els assistents al sopar podran finalitzar la nit provant els nostres ja celebres mojitos, imprescindibles en qualsevol festa cubana.

Els tiquets tenen un cost de 15 d’euros que es poden adquirir al CC La República (C/Pineda Fosca 4) els dimecres de 18h a 20h, en taquilla el dia del sopar o fent una reserva a través del correu molletambcuba@gmail.com o al telf. 687249699 (l’últim dia per reservar tiquets dimarts 25 de setembre).

No us ho perdeu, us hi esperem!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *